LINARI-HUONETUOKSUT

LINARI-tuoteperheeseen kuuluu diffuusorit, sprayt, kynttilät ja kynttilänjalat.

LINARI-DIFFUUSORIT

Diffuusorit ovat täydellisiä sisustuselementtejä, jotka hurmaavat kauneudellaan ja vivahteikkailla tuoksuillaan. LINARI-diffuusorit toimivat siten, että tuoksu siirtyy hitaasti puisia tikkuja pitkin pullosta haihtuen ilmaan, levittäen tuoksua tasaisesti ja miedosti huonesseen. Diffuusori kestää vähintään 6 kuukautta, ja 500 ml pulloissa on 14 eri tuoksuvaihtoehtoa.

LINARI-SPRAYT

LINARI huonetuoksu-sprayt omaavat ajattoman, minimalistisen designin. Käytä niitä luomaan haluamaasi tilaan omanlainen tunnelma tuoksun avulla. Lasipullot ovat valmistettu italialaisesta lasista ja niissä on metalliset, muoviset tai puiset korkit. 100ml LINARI huonetuoksu-sprayt tarjoavat kaikki LINARIN tuoksuvaihtoehdot.

LINARI-KYNTTILÄT

Ihanasti tuoksuvat kynttilät ovat käsinvalettu Ranskassa yhdessä maailman tunnetuimmista kynttilänvalamoista. Korkealaatuinen vaha on luotu vapauttamaan nopeasti tuoksun ilmaan heti, kun se saa lämpöä. Ilahduttava tuoksu, ranskalainen lasi ja puinen kansi tekevät LINARI-kynttilästä täydellisen sisustustuotteen joka ympäristöön. Kauniit puukannet peittävät kynttilän silloin kun sitä ei käytetä, jotta kynttilä pysyy puhtaana pölystä, ja se sopii tyylikääksi lasinaluseksi, kun kynttilä palaa.

LINARI PUISET KYNTTILÄNALUSTAT

Kynttilänalustoja voidaan käyttää minkä tahansa LINARI-(tai muun merkkisen) kynttilän tai -diffuusorin kanssa korostaakseen tuotteiden minimalistista designia ja kauneutta. Niitä voidaan käyttää myös kauniina lokerikkoina esim. korujen säilytykseen. Saatavana värit vaalea vaahtera, tumma wenge ja zebrano-puu.